tiistai 4. marraskuuta 2014

Blogin aloitusta...

Hei!

Tämä pesijaali blogi on tarkoitettu Kuusamon kaupungin vammaispalvelujen ja asiakkaiden yhteiseksi foorumiksi. Kuusamon kaupungissa vammaispalvelut on jaettuu kahdelle eri toimialueelle; lasten palvelut (alle 16-vuotiaat) tulevat kasvatus- ja sivistystoimialalta ja aikuisten palvelut perusturvasta. Tässä blogissa kerrotut asiat koskevat aikuisasiakkaita. Bloggin laitetaan vain yleisiä asioita eikä yksittäisiä asiakasasioita käsitellä ollenkaan. 

Blogista löydät ajantasaista tietoa vammaispalveluista, esteettömyydestä, vammaisneuvostosta ym. Suuressa kuvassa tämäkin pesijaali blogi liitty kaupunkistrategiaan ja sen kriittisiin menestystekijöihin, näkökulmiin ja menestystekijöihin Hyvinvointi, Elinvoima ja Kehittyvä kaupunki. Kuusamon kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon linjauksissa 2021 tasapainoinen talous ja toiminta sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen tavoittelee muun muassa sähköisten palveluiden lisäämistä sekä prosessien ja toimintojen uudistamista.
Tämän blogin tavoitteena on tarjota asiakkaille uusia kanavia tavoittaa kaupungin vammaispalvelut. Blogiin on tulossa jossakin vaiheessa chatnappi, jossa voi keskustella työntekijän kanssa yleisistä asioista eli Anne on silloin paikalla.
Työntekijöistä blogiin kirjoittaa näin alussa vammaistyön sosiaalityöntekijä Anne Kurvinen.

Mitä tuo pesijaali sitten oikein tarkoittaa? Kuusamossa lausutaan joitakin kirjaimia aika lailla niin kuin ne kuulostaa ja venytetään sanoja. Pesijaali on kuusamolainen versio sanata spesiaali. Vammaispalvelujen asiakkaat ovat jollakin omalla, erityisellä tavalla pesijaaliasiakkaita. Pesijaali, erityinen kuulostaa mukavammalta kuin vammais- tai kehitysvammaisblogi.

Terveisin
Anne Kurvinen
sosiaalityöntekijä vammaistyössä ja vähän muussakin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti